Afhaalmenu

Hoe gaat het in zijn werk:

  • U kunt bij ons voor de vrijdag, zaterdag en zondag bestellen
  • U kunt bestellen via telefoonnummer: 0114-312213 bestellingen worden aangenomen tot 17.30 uur
  • De voorgerechten kunt u afhalen of laten bezorgen tussen 16.00 en 17.00 uur, warme gerechten worden bezorgd tussen 17.00 en 20.30 uur wij bezorgen in Hulst, Clinge, SintJansteen en Terhole
HET MENU
Voorgerechten geserveerd met gezouten roomboter en brood van boussen
Bonbon van gerookte zalm en Hollandse garnalen, rode ui en cocktailsaus € 12,50
Carpaccio van Iers rund, Oosterse kruidenmayonaise, gefrituurde kappertjes,
Pecorino kaas en krokante mais
€ 12,50
Serranoham met verse vijg, geitenkaas, honing, basilicum, pecanoten en granaatappel € 12,50
Vleesgerechten geserveerd met frisse salade, verse frieten en mayonaise
Kogelbiefstuk (200 gram) met keuze uit pepersaus of champignonsaus € 19,50
Ossenhaas (180 gram) met jachtsaus waarin spekjes, champignons en ui € 23,50
Sâte van varkenshaas met pindasaus € 17,50
Mixed grill, biefstuk, varkenshaas, spiesje van kip, broodje hamburger € 22,50
Visgerechten geserveerd met frisse salade, verse frieten en mayonaise
Vispannetje gegratineerd met gruyere kaas€ 18,50
Scampi van het huis in pittige paprika roomsaus (10 stuks)€ 19,50
Scampi gebakken in lookboter (10stuks) € 19,50
Tongrolletjes met witte wijnsaus en garnaaltjes€ 25,00
Pasta gerecht ( vegetarisch )
Cannelloni gevuld met spinazie en ricotta kaas, tomatensaus, rucola salade€ 16,50
Kindergerechten geserveerd met frietjes en appelmoes
Frikandel, kipnuggets of rundvleeskroket€ 5,50
Maaltijdsalades geserveerd met vers stokbrood van Boussen en roomboter
Salade Carpaccio met Oosterse kruidenmayo, Pecorino, gefrituurde kappertjes € 14,50
Salade met gerookte zalm, Hollandse garnalen en zijn garnituren € 15,50
Desserts
Huisgemaakte chocolade mousse met toefje slagroom€ 6,50
Kaasbordje van Erik Murre met vijgenbrood € 9,50
Ambachtelijke appelgebak met slagroom€ 3,00