Afhaalmenu

Hoe gaat het in zijn werk:

  • U kunt bij ons voor de vrijdag, zaterdag en zondag bestellen
  • U kunt bestellen via telefoonnummer: 0114-312213 bestellingen worden aangenomen tot 17.30 uur
  • De voorgerechten kunt u afhalen of laten bezorgen tussen 16.00 en 17.00 uur, warme gerechten worden bezorgd tussen 17.00 en 20.30 uur wij bezorgen in Hulst, Clinge, SintJansteen en Terhole
HET MENU
Voorgerechten geserveerd met gezouten roomboter en brood van boussen
Garnalenkroketten met frisse salade, tartaarsaus en toast€ 12,50
Carpaccio van Iers rund, basilicum pesto, garnituren en Oude Zeeuwse kaas€ 12,50
Gerookte zalm met uitjes, kappertjes en toast€ 12,50
Vleesgerechten geserveerd met frisse salade, verse frieten en mayonaise
Kogelbiefstuk (200 gram) met keuze uit pepersaus of champignonsaus € 19,50
Lamskoteletten, Mediterrane groente, jus met look en tijm en aardappelkroketjes€ 25,50
Sâte van varkenshaas met pindasaus € 17,50
Gegrilde Ierse runder Rib-eye (300 gram) met sjalot-rode wijn boter € 23,50
Asperges op “Vlaamse Wijze”, LeilanderHam, botersaus, ei en gebakken krieltjes€ 22,50
Visgerechten geserveerd met frisse salade, verse frieten en mayonaise
Vispannetje gegratineerd met gruyere kaas€ 18,50
Scampi van het huis in pittige paprika roomsaus (10 stuks)€ 19,50
Scampi gebakken in lookboter (10stuks) € 19,50
Gebakken Zeetongen (450 gram) met remouladesaus€ 25,00
Asperges met gerookte zalm, Hollandaise saus, ei, lamsoor en gebakken krieltjes€22,50
Pasta gerecht ( vegetarisch )
Cannelloni gevuld met spinazie en ricotta kaas, tomatensaus, rucola salade€ 16,50
Kindergerechten geserveerd met frietjes en appelmoes
Frikandel, kipnuggets of rundvleeskroket€ 5,50
Maaltijdsalades geserveerd met vers stokbrood van Boussen en roomboter
Salade Carpaccio met basilicumpesto, garnituren en Oude Zeeuwse kaas € 14,50
Salade met gerookte zalm, mosterdcrème en zijn garnituren€ 15,50
Desserts
Ambachtelijk citroentaartje van “Boussen Culinair” afgewerkt met rood fruit€ 6,50
Vers fruit salade met o.a. aardbeien, ananas en meloen€ 6,00
Kaasbordje van Erik Murre met vijgenbrood€ 9,50
Ambachtelijke appelgebak met slagroom€ 3,00