Afhaalmenu

Hoe gaat het in zijn werk:

  • U kunt bij ons van woensdag t/m zondag bestellen. Bezorgen vanaf € 20,- is gratis, daaronder rekenen wij € 1,50 bezorgkosten.
  • U kunt bestellen via telefoonnummer: 0114-312213 bestellingen worden aangenomen tot 17.30 uur.
  • De voorgerechten kunt u afhalen of laten bezorgen tussen 16.00 en 17.00 uur, warme gerechten worden bezorgd tussen 17.00 en 20.30 uur. Wij bezorgen in Hulst, Clinge, Sint-Jansteen en Terhole
HET MENU
Voorgerechten geserveerd met gezouten roomboter en brood van Boussen
Klassieke garnalencocktail met cocktailsaus, tomaat en eitje€ 15,-
Carpaccio van Iers rund, basilicum pesto, Parmezaans, kappertjes en tomaat€ 12,-
Garnalenkroketten ( 2 stuks) met frisse salade en tartaarsaus€ 13,-
Brugse Kaaskroketten ( 2 stuks ) met frisse salade en ambachtelijke mayonaise€ 11,-
Vleesgerechten geserveerd met frisse salade, verse frieten en mayonaise
Kogelbiefstuk (200 gram) met keuze uit pepersaus of champignonsaus€ 21,-
Ossenhaas (180 gram) met jachtsaus waarin spekjes, champignons en ui€ 28,-
Saté van varkenshaas ( 225 gram )met pindasaus, gebakken uitjes en kroepoek€ 19,-
Proeverij van Hert, rugfilet, sucade en bitterbal, garnituur en wildsaus€ 28,-
Visgerechten geserveerd met frisse salade, verse frieten en mayonaise
Vispannetje gegratineerd met gruyère kaas€ 21,-
Scampi van het huis in pittige paprika roomsaus (10 stuks)€ 22,-
Scampi gebakken in lookboter (10 stuks)€ 22,-
Gebakken kabeljauwfilet met garnaaltjes, witte wijnsaus en gewokte spinazie€ 23,-
Pasta gerecht ( tagliatelle )
Scampi ( 8 stuks ), spinazie, tomaat, pittige paprika roomsaus en Parmezaan€ 19,-
Bolognese ( gehakt, tomatensaus en geraspte kaas )€ 13,-
Kindergerechten geserveerd met frietjes en appelmoes
Frikandel, kipnuggets of rundvleeskroket€ 6,-
Poffertjes met poedersuiker en boter€ 4,-
Maaltijdsalades geserveerd met vers stokbrood van Boussen en roomboter
Salade Carpaccio met basilicum pesto, Parmezaan, tomaat en kappertjes€ 14,-
Salade met Hollandse garnalen, cocktailsaus, tomaat en eitje€ 16,-
Desserts
Hazelnoot-taartje ( Boussen Culinair ) met slagroom en winterfruit€ 6,-
Kaasbordje van Erik Murre met vijgenbrood€ 10,-