Hoe gaat het in zijn werk:
- U kunt bij ons van woensdag t/m zondag bestellen. Bezorgen vanaf € 20,- is gratis, daaronder rekenen wij € 1,50 bezorgkosten.
- U kunt bestellen via telefoonnummer: 0114-312213 bestellingen worden aangenomen tot 17.30 uur.
- De voorgerechten kunt u afhalen of laten bezorgen tussen 16.00 en 17.00 uur, warme gerechten worden bezorgd tussen 17.00 en 20.30 uur. Wij bezorgen in Hulst, Clinge, Sint-Jansteen en Terhole
HET MENU | ||
Voorgerechten geserveerd met gezouten roomboter en brood van Boussen | ||
Klassieke garnalencocktail met cocktailsaus, tomaat en eitje | € 15,- | |
Carpaccio van Iers rund, basilicum pesto, Parmezaans, kappertjes en tomaat | € 12,- | |
Garnalenkroketten ( 2 stuks) met frisse salade en tartaarsaus | € 13,- | |
Brugse Kaaskroketten ( 2 stuks ) met frisse salade en ambachtelijke mayonaise | € 11,- | |
Vleesgerechten geserveerd met frisse salade, verse frieten en mayonaise | ||
Kogelbiefstuk (200 gram) met keuze uit pepersaus of champignonsaus | € 21,- | |
Ossenhaas (180 gram) met jachtsaus waarin spekjes, champignons en ui | € 28,- | |
Saté van varkenshaas ( 225 gram )met pindasaus, gebakken uitjes en kroepoek | € 19,- | |
Proeverij van Hert, rugfilet, sucade en bitterbal, garnituur en wildsaus | € 28,- | |
Visgerechten geserveerd met frisse salade, verse frieten en mayonaise | ||
Vispannetje gegratineerd met gruyère kaas | € 21,- | |
Scampi van het huis in pittige paprika roomsaus (10 stuks) | € 22,- | |
Scampi gebakken in lookboter (10 stuks) | € 22,- | |
Gebakken kabeljauwfilet met garnaaltjes, witte wijnsaus en gewokte spinazie | € 23,- | |
Pasta gerecht ( tagliatelle ) | ||
Scampi ( 8 stuks ), spinazie, tomaat, pittige paprika roomsaus en Parmezaan | € 19,- | |
Bolognese ( gehakt, tomatensaus en geraspte kaas ) | € 13,- | |
Kindergerechten geserveerd met frietjes en appelmoes | ||
Frikandel, kipnuggets of rundvleeskroket | € 6,- | |
Poffertjes met poedersuiker en boter | € 4,- | |
Maaltijdsalades geserveerd met vers stokbrood van Boussen en roomboter | ||
Salade Carpaccio met basilicum pesto, Parmezaan, tomaat en kappertjes | € 14,- | |
Salade met Hollandse garnalen, cocktailsaus, tomaat en eitje | € 16,- | |
Desserts | ||
Hazelnoot-taartje ( Boussen Culinair ) met slagroom en winterfruit | € 6,- | |
Kaasbordje van Erik Murre met vijgenbrood | € 10,- |