Wildmenu

Voorgerechten
Carpaccio van Hert€ 17,50
geschaafde ganzenlever, bospaddenstoel, oude aceto balsamico azijn en “Belper Knolle”
Proeverij van wild€ 16,50
Coppa van wildzwijn, kroketje van haas en everzwijn, paté van gans met appel en peer compote
Hoofdgerechten
Hertenkalf rug filet€ 32,50
stamppot met spruitjes, jus met peperkoek, stoofpeer en gekaramelliseerde witlof
Proeverij van Fazant€ 30,50
Borst van de Hen, stoofpotje en bitterbal van de poten, Knolselder, gestoofd appeltje en witlof
Portie verse aardappelkroket ( 6 stuks ) € 2,50
Wijn suggesties
Witte wijn:
Domaine la Madura classic 2016per glas € 6,50
Gemaakt van Sauvignon en picpoul de pinet en gerijpt op zijn droesem, fris fruitige wijn met een neus van citroen, pompelmoes en exotische vruchtenper fles € 32,50
Rode wijnen:
Ventisquero Grey Carmenere 2017 per glas € 6,75
Mooi rijp aan aroma van zwart fruit en specerijen, samenspel van pikante geuren: koffie, geroosterd vlees, selderij en sojasausper fles € 33,75
Château D’Aqueria Lirac 2016 (92 parker) per glas € 7,-
Een blend van Grenache, Mourvèdre en Syrah, met in neus en mond impressie gaande van mokka tot zwarte kersen, met een lange, zijdezachte finaleper fles € 35,-