VIS HOOFDGERECHTEN | ||
Vispannetje garnalenbisque, gegratineerd met Zwitserse kaas | €26,00 | |
Scampi • Gebakken in Lookboter • Pikante Paprika-look roomsaus | €27,00 | |
Scholfilet & Gamba Risotto, doperwt en jus van schaaldieren | €27,00 | |
Bouillabaisse van de Patron Hollandse garnalen, witvis, coquille, scampi en gamba, geserveerd met Rouille en grove broodcroutons | €30,00 | |
Zeetong 225/250 gram ( 2stuks ) In hoeve-roomboter gebakken, frisse salade en tartaarsaus | €39,00 | |
VLEESGERECHTEN | ||
Kogelbiefstuk (200 gram) | €27,00 | |
Bavette (250 gram) | €28,00 | |
Tournedos (200 gram) | €33,00 | |
Varkenshaas (200 gram) | €21,00 | |
Sauzen: * Pepersaus € 3,50 * Gebakken champignons € 3,50 * Champignonroomsaus € 3,50 | ||
Steak Tartaar (200 gram) Pickels-crème, ingelegde groentjes en krokant van Parmezaan | €27,00 | |
Saté van Oosters gemarineerde varkenshaas ( 225 gram ) Pindasaus, gebakken uitjes en kroepoek | €24,00 | |
VEGETARISCH GERECHT | ||
Risotto & Meibloem Geitenkaas Zwarte knoflook, doperwt en gegrilde asperges | €23,00 | |
Onze hoofdgerechten worden geserveerd met een frisse salade of warm groentegarnituur en verse frieten ( Niet bij vegetarisch ) | ||
Heeft u een allergie, vraag onze bediening om informatie. |