KOUD | ||
Proeverij van vis Gerookte Zalm, gerookte paling, Hollandse garnalen met hun garnituren | € 20,00 | |
Klassieke toast Gerookte Zalm Knapperige sla, uitjes en kappertjes | € 17,00 | |
Carpaccio van Iers rund Basilicum-pesto, pijnboompitjes, zongedroogde tomaat, kappertjes en Oude Zeeuwse kaas | € 15,00 | |
Steak Tartaar Pickels-crème, ingelegde groentjes en krokant van Parmezaan | € 15,00 | |
Mexicaanse tartaar van Paprika € 15 Gegrilde avocado, mais, koriander tapanade en tortilla | € 15,00 | |
Boerenbol met smeersels | € 9,00 | |
WARM | ||
Garnalenkroketjes toast, tartaarsaus en citroen | € 17,00 | |
Ambachtelijke Kaaskroketje met toast | € 14,00 | |
Scampi keuze uit: gebakken in lookboter of pikante paprika-look saus | € 17,00 | |
Soepen | ||
Tomatensoep met een vleugje room | € 7,00 | |
Soepje van de Chef (variërend) | € 7,00 | |
Rijkelijk gevulde Provençaalse Vissoep | € 11,00 | |
Onze voorgerechten worden geserveerd met brood van “Boussen Culinair” en “Beurre d’isigny” |