Let op: wij zijn op dinsdag ook geopend in juni, juli en augustus.

Voorgerechten

To Share … ( voor 2 personen ) met boerenbol€ 31,50
( Serranoham, Walnoot-salami, Felino worst, Manchego, Rösti gerookte Zalm,
Kipkluifje, Calamaris, Spek van de Green Egg-, Gerookte Amandelen, Tapas kroketjes, Aïoli,Olijven )
Proeverij van vis€ 17,00
( Gerookte Zalm, Hollandse garnalen en Ambachtelijk gerookte Paling )
Klassieke Garnalencocktail, eitje en romige cocktailsaus€ 15,00
Ambachtelijk gerookte zalm van Eline’s Visrokerij, rode ui en mierikswortelcrème€ 17,00
Steak Tartaar€ 13,00
Kappertjes, ui, truffelmayonaise en Parmezaan krokant
Carpaccio van rund€ 13,00
Basilicum-pesto, Trentino kaas, pijnboompit, kappertjes en tomaat
Buffelmozzarella uit Campania€ 14,00
tasty Tom tomaat, rucola en oude aceto balsamico
Garnalenkroketjes, toast, tartaarsaus en citroen€ 14,75
Ambachtelijke Kaaskroketje ,met toast € 11,75
Scampi ( 6 stuks ) keuze uit lookboter, pittige diabolique saus of kokos curry saus€ 15,00
Boerenbol met 3 smeersels€ 8,50
Soepen
Tomatensoep met een vleugje room € 6,75
Soepje van de Chef ( variërend )€ 6,75
Rijkelijk gevulde Provençaalse Vissoep € 9,75

Onze voorgerechten worden geserveerd met brood van “Boussen Culinair”