Voorgerechten

Hollandse Garnalen salade
Kropsla, romige cocktailsaus, zacht eitje en tomaat
€ 17,00
Klassieke toast Gerookte Zalm
Knapperige sla, uitjes en kappertjes
€ 15,00
Meibloem Geitenkaas
Frisse salade, vlierbloesem dressing en zomerfruit
€ 13,00
Carpaccio van Iers rund
Basilicum-pesto, pijnboompitjes, zongedroogde tomaat, kappertjes en Oude Zeeuwse kaas
€ 14,00
Steak Tartaar
Pickels-crème, ingelegde groentjes en krokant van Parmezaan
€ 14,00
Garnalenkroketjes
toast, tartaarsaus en citroen
€ 15,00
Ambachtelijke Kaaskroketje
met toast
€ 12,00
Scampi ( 6 stuks )
keuze uit lookboter of pittige paprika roomsaus
€ 15,00
Pizza brood
met smeersels
€ 9,00
Soepen
Tomatensoep met een vleugje room € 7,00
Soepje van de Chef ( variërend )€ 7,00
Rijkelijk gevulde Provençaalse Vissoep € 10,00

Onze voorgerechten worden geserveerd met brood van “Boussen Culinair”