Voorgerechten

Tapas Plateau Korenbeurs
( Serranoham, Fuet, Italiaanse venkel salami, Manchego, gerookte zalm, Calamaris,
Kipkluifjes, Gerookte Amandelen, 2 soorten Bitterbal, aïoli en olijven )
€ 27,50
Proeverij van Iberico
( kroketje, Iberico Belotta ham en Salchichon Iberico worst )
€ 16,50
Geroosterde Yellow Fin Tonijn ( Teriyaki Style, zoetzure salade, geroosterde sesam )€ 14,50
Vitello Tonato ( Zacht gegaard kalfsvlees, tonijnmayonaise, kappertjes, Parmezaan, rucolo, tomaat )€ 13,50
Gerookte zalm, frisse salade met basilicum-olie en rode ui€ 15,50
Carpaccio van rund, basilicum-pesto, gedroogde tomaatjes, rucola en Parmezaan € 11,50
Garnalenkroketjes, toast, tartaarsaus en citroen€ 14,50
Ambachtelijke Kaaskroketje, met toast € 11,50
Scampi ( 6 stuks ) lookboter/ diabolique€ 11,50
Brood met 3 smeersels€ 8,50
Soepen
Tomatensoep met een vleugje room € 5,50
Soepje van de Chef ( variërend )€ 6,50
Rijkelijk gevulde Provençaalse Vissoep € 9,50

Onze voorgerechten worden geserveerd met brood van “Boussen Culinair”