De Korenbeurs ter overname

De Korenbeurs wordt ter overname aangeboden.
Meer weten?
Bekijk hier de pagina van onze makelaar.
Lees hier waarom de Korenbeurs ter overname wordt aangeboden.

Voorgerechten

KOUD
Half dozijn Zeeuwse Creuses 000, citroen en Aziatische dip€ 19,00
Proeverij van vis
Gerookte Zalm, gerookte paling, Hollandse garnalen met hun garnituren
€ 20,00
Klassieke Hollandse Garnalencocktail
Knapperige sla, eitje en cocktailsaus
€ 18,00
Carpaccio van Iers rund
Basilicum-pesto, pijnboompitjes, zongedroogde tomaat, kappertjes en Oude Zeeuwse kaas
of
Truffel mayonaise, pijnboompitjes, rucola, zongedroogde tomaat en Parmezaanse kaas
€ 16,00
Steak Tartaar
Pickels-crème, ingelegde groentjes en krokant van Parmezaan
€ 15,00
Buffel Burrata uit Campania
Gegrilde groenten, granaatappel, pistache en Mas de Flandi olijfolie
€ 16,00
WARM
Half dozijn Zeeuwse Creuses 000, gegratineerd met lookboter en Gruyère€ 20,00
Gamba a la Plancha ( 5 stuks ), knoflooktoast, aïoli en frisse salade€ 18,00
Garnalenkroketjes
toast, tartaarsaus en citroen
€ 17,00
Ambachtelijke Kaaskroketje,
met toast
€ 14,00
Scampi
keuze uit: gebakken in lookboter of pikante paprika-look saus
€ 17,00
Soepen
Tomatensoep met een vleugje room € 7,00
Rijkelijk gevulde Provençaalse Vissoep € 12,00

Onze voorgerechten worden geserveerd met brood van “Boussen Culinair” en “Beurre d’isigny”