Voorgerechten

KOUD
Proeverij van vis
Gerookte Zalm, gerookte paling, Hollandse garnalen met hun garnituren
€ 20,00
Klassieke Hollandse Garnalencocktail
Knapperige sla, eitje en cocktailsaus
€ 18,00
Carpaccio van Iers rund
Basilicum-pesto, pijnboompitjes, zongedroogde tomaat, kappertjes en Oude Zeeuwse kaas
of
Truffel mayonaise, pijnboompitjes, rucola, zongedroogde tomaat en Parmezaanse kaas
€ 16,00
Steak Tartaar
Pickels-crème, ingelegde groentjes en krokant van Parmezaan
€ 16,00
Buffel Burrata uit Campania
Carpaccio van Coeur de Boeuf tomaat, basilicum, mas de flandi olijfolie en zeezout uit Ibiza
€ 17,00
Boerenbol met 2 smeersels€ 9,00
WARM
Coquille & Zweeuws Spek van Green-egg
Pastinaak crème met krokant, pickels jus
€ 20,00
Gamba a la Plancha ( 5 stuks ), knoflooktoast, aïoli en frisse salade€ 18,00
Garnalenkroketjes
toast, tartaarsaus en citroen
€ 17,00
Ambachtelijke Kaaskroketje,
met toast en citroen
€ 14,00
Scampi
keuze uit: gebakken in lookboter of pikante paprika-look saus
€ 17,00
Soepen
Tomatensoep met een vleugje room € 8,00
Rijkelijk gevulde Provençaalse Vissoep € 12,00

Onze voorgerechten worden geserveerd met brood van “Boussen Culinair” en “Beurre d’isigny”