KOUD | ||
Coquille & Iberico Sashimi “style”, crumble, groene kruiden-olie en limoencrème | € 19,00 | |
Toast Gerookte Zalm Fris sla-tje, uitjes, kappertjes en mierikswortel crème | € 19,00 | |
Duroc Ham & Gamba Cantaloupe meloen, rucola, granaatappel en walnoten | € 17,00 | |
Carpaccio van Iers rund Basilicum-pesto, pijnboompitjes, zongedroogde tomaat, kappertjes en Oude Zeeuwse kaas | € 16,00 | |
Carpaccio van Iers rund Truffel mayonaise, pijnboompitjes, rucola, zongedroogde tomaat en Parmezaanse kaas | € 16,00 | |
Steak Tartaar Pickels-crème, ingelegde groentjes en krokant van Parmezaan | € 16,00 | |
Rode biet & Meibloem geitenkaas Oude aceto balsamico, crumble van Parmezaan, rucola en granaatappel | € 16,00 | |
Boerenbol met 2 smeersels | € 9,00 | |
WARM | ||
Gamba a la Plancha ( 5 stuks ), knoflooktoast, aïoli en frisse salade | € 18,00 | |
Garnalenkroketjes toast, tartaarsaus en citroen | € 17,00 | |
Ambachtelijke Kaaskroketje, met toast en citroen | € 14,00 | |
Scampi keuze uit: gebakken in lookboter of pikante paprika-look saus | € 17,00 | |
Soepen | ||
Tomatensoep met een vleugje room | € 8,00 | |
Rijkelijk gevulde Provençaalse Vissoep | € 12,00 | |
Onze voorgerechten worden geserveerd met brood van “Boussen Culinair” en “Beurre d’isigny” |