Voorgerechten

KOUD
Coquille & Iberico
Sashimi “style”, crumble, groene kruiden-olie en limoencrème
€ 19,00
Toast Gerookte Zalm
Fris sla-tje, uitjes, kappertjes en mierikswortel crème
€ 19,00
Duroc Ham & Gamba
Cantaloupe meloen, rucola, granaatappel en walnoten
€ 17,00
Carpaccio van Iers rund
Basilicum-pesto, pijnboompitjes, zongedroogde tomaat, kappertjes en Oude Zeeuwse kaas
€ 16,00
Carpaccio van Iers rund
Truffel mayonaise, pijnboompitjes, rucola, zongedroogde tomaat en Parmezaanse kaas
€ 16,00
Steak Tartaar
Pickels-crème, ingelegde groentjes en krokant van Parmezaan
€ 16,00
Rode biet & Meibloem geitenkaas
Oude aceto balsamico, crumble van Parmezaan, rucola en granaatappel
€ 16,00
Boerenbol met 2 smeersels€ 9,00
WARM
Gamba a la Plancha ( 5 stuks ), knoflooktoast, aïoli en frisse salade€ 18,00
Garnalenkroketjes
toast, tartaarsaus en citroen
€ 17,00
Ambachtelijke Kaaskroketje,
met toast en citroen
€ 14,00
Scampi
keuze uit: gebakken in lookboter of pikante paprika-look saus
€ 17,00
Soepen
Tomatensoep met een vleugje room € 8,00
Rijkelijk gevulde Provençaalse Vissoep € 12,00

Onze voorgerechten worden geserveerd met brood van “Boussen Culinair” en “Beurre d’isigny”