KOUD | ||
Half dozijn Zeeuwse Creuses 000, citroen en Aziatische dip | € 19,00 | |
Proeverij van vis Gerookte Zalm, gerookte paling, Hollandse garnalen met hun garnituren | € 20,00 | |
Klassieke Hollandse Garnalencocktail Knapperige sla, eitje en cocktailsaus | € 18,00 | |
Carpaccio van Iers rund Basilicum-pesto, pijnboompitjes, zongedroogde tomaat, kappertjes en Oude Zeeuwse kaas of Truffel mayonaise, pijnboompitjes, rucola, zongedroogde tomaat en Parmezaanse kaas | € 16,00 | |
Steak Tartaar Pickels-crème, ingelegde groentjes en krokant van Parmezaan | € 15,00 | |
Buffel Burrata uit Campania Gegrilde groenten, granaatappel, pistache en Mas de Flandi olijfolie | € 16,00 | |
WARM | ||
Half dozijn Zeeuwse Creuses 000, gegratineerd met lookboter en Gruyère | € 20,00 | |
Gamba a la Plancha ( 5 stuks ), knoflooktoast, aïoli en frisse salade | € 18,00 | |
Garnalenkroketjes toast, tartaarsaus en citroen | € 17,00 | |
Ambachtelijke Kaaskroketje, met toast | € 14,00 | |
Scampi keuze uit: gebakken in lookboter of pikante paprika-look saus | € 17,00 | |
Soepen | ||
Tomatensoep met een vleugje room | € 7,00 | |
Rijkelijk gevulde Provençaalse Vissoep | € 12,00 | |
Onze voorgerechten worden geserveerd met brood van “Boussen Culinair” en “Beurre d’isigny” |