Voorgerechten

Hollandse Garnalen salade€ 17,00
Kropsla, romige cocktailsaus, zacht eitje en tomaat
Klassieke toast Gerookte Zalm€ 15,00
Knapperige sla, uitjes en kappertjes
Gamba a la Plancha (5stuks)€ 16,00
Frisse salade en aioli
Meibloem Geitenkaas € 13,00
Frisse salade, vlierbloesem dressing en zomerfruit
Carpaccio van Iers rund€ 14,00
Basilicum-pesto, pijnboompitjes, zongedroogde tomaat, kappertjes en Oude Zeeuwse kaas
Steak Tartaar€ 14,00
Pickels-crème, ingelegde groentjes en krokant van Parmezaan
Parmaham & Meloen€ 15,00
Cantaloupe, fairtrade honing, veldsla, pecanoten en gemarineerde tomaat
Mediterrane gegrilde groenten, gemarineerde tomaat, oude aceto en basilicum
Garnalenkroketjes, toast, tartaarsaus en citroen€ 15,00
Ambachtelijke Kaaskroketje ,met toast € 12,00
Scampi ( 6 stuks ) keuze uit lookboter of pittige paprika roomsaus€ 15,00
Pizza brood met smeersels€ 9,00
Soepen
Tomatensoep met een vleugje room € 7,00
Soepje van de Chef ( variërend )€ 7,00
Rijkelijk gevulde Provençaalse Vissoep € 10,00

Onze voorgerechten worden geserveerd met brood van “Boussen Culinair”