Voorgerechten

To Share … ( voor 2 personen )
(Marlou’s huis gerookte Ham, Felino worst, Duroc fuet, Morbier, Rösti gerookte Zalm,
Kipkluifje, Broodje Pulled Pork, Spek van de Green Egg-, Ganzenpâté, Scampi staart, Aïoli en Olijven)€ 31,50
Proeverij van vis
(Gerookte Zalm, Hollandse garnalen en Ambachtelijk gerookte Paling)€ 17,00
Klassieke Garnalencocktail, eitje en romige cocktailsaus€ 15,00
Ambachtelijk gerookte zalm van Eline’s Visrokerij, rode ui en mierikswortelcrème€ 17,00
Steak Tartaar met kappertjes, ui, truffelmayonaise en Parmezaan krokant€ 13,00
Carpaccio van rund met basilicum-pesto, Parmezaanse kaas, pijnboompit, kappertjes en tomaat € 13,00
Geitenkaas omwikkeld met spek, geroosterd rozijnenbrood en oude aceto balsamico € 14,00
Garnalenkroketjes, toast, tartaarsaus en citroen€ 14,75
Ambachtelijke Kaaskroketje, met toast € 11,75
Scampi ( 6 stuks ) keuze uit lookboter, pittige diabolique saus of kokos curry saus€ 15,00
Boerenbol met 3 smeersels€ 8,50
Soepen
Tomatensoep met een vleugje room € 6,75
Soepje van de Chef ( variërend )€ 6,75
Rijkelijk gevulde Provençaalse Vissoep € 9,75

Onze voorgerechten worden geserveerd met brood van “Boussen Culinair”