Voorgerechten

KOUD
Proeverij van vis
Gerookte Zalm, gerookte paling, Hollandse garnalen met hun garnituren
€ 20,00
Klassieke toast Gerookte Zalm
Knapperige sla, uitjes en kappertjes
€ 17,00
Carpaccio van Iers rund
Basilicum-pesto, pijnboompitjes, zongedroogde tomaat, kappertjes en Oude Zeeuwse kaas
€ 15,00
Steak Tartaar
Pickels-crème, ingelegde groentjes en krokant van Parmezaan
€ 15,00
Boerenbol met smeersels€ 9,00
WARM
Garnalenkroketjes
toast, tartaarsaus en citroen
€ 16,00
Ambachtelijke Kaaskroketje
met toast
€ 12,00
Scampi
keuze uit: gebakken in lookboter of pikante paprika-look saus
€ 17,00
Soepen
Tomatensoep met een vleugje room € 7,00
Soepje van de Chef (variërend)€ 7,00
Rijkelijk gevulde Provençaalse Vissoep € 10,00

Onze voorgerechten worden geserveerd met brood van “Boussen Culinair” en “Beurre d’isigny”