Voorgerechten

Tapas Plateau Korenbeurs
( 24 Maanden gedroogde Spaanse Ham, Manchego, Venkel salami, Droge worst, Gerookte zalm Calamares, Ribbetjes, , 2 soorten Bitterbal, aïoli, gerookte amandelen en olijven )
€ 29,50
Proeverij van vis
( gerookte zalm, Hollandse garnalen en geroosterde tonijn, wasabi en teriyaki saus )
€ 16,50
Gerookte zalm, frisse salade met basilicum-olie en rode ui€ 13,50
Steak “Tartare” truffel mayonaise en koekje van Parmezaan€ 12,50
Carpaccio van rund, basilicum-pesto, gedroogde tomaatjes, rucola, kappertjes en Parmezaan € 11,50
Burrata Mozzarella, tomaat, basilicum pesto en rucola€ 12,50
Garnalenkroketjes, toast, tartaarsaus en citroen€ 14,50
Ambachtelijke Kaaskroketje, met toast € 11,50
Scampi ( 6 stuks ) lookboter/ diabolique€ 11,50
Brood met 3 smeersels€ 8,50
Soepen
Tomatensoep met een vleugje room € 6,50
Soepje van de Chef ( variërend )€ 6,50
Rijkelijk gevulde Provençaalse Vissoep € 9,50

Onze voorgerechten worden geserveerd met brood van “Boussen Culinair”