Voorgerechten

To Share …
( Abdij ham, walnoten-salami, brioche Ambachtelijk gerookte zalm, Comté, ganzenrilette,
Brugse cheesefingers, Calamaris, Spek van de Green Egg-Marc Biesbroeck, olijvenspies )
€ 31,50
Proeverij van vis
( gerookte zalm, Hollandse garnalen en geroosterde tonijn, wasabi en teriyaki saus )
€ 16,50
Ambachtelijk gerookte zalm ( visrokerij Eline )
brioche, crème fraiche, rucola crème
€ 15,50
Coquille & Spek van de Green Egg
Crème van pastinaak, pickels mayo, radijs
€ 16,50
Carpaccio van rund, basilicum-pesto, gedroogde tomaatjes, rucola, kappertjes en Parmezaan € 11,50
Gekaramelliseerde geitenkaas
Frisse salade, druiven, vijgen en aceto
€ 12,50
Gerookte Rib-eye van de Green Egg ( Marc Biesbroeck )
Oosterse dressing, beukenzwam en jonge scheuten
€ 14,50
Garnalenkroketjes, toast, tartaarsaus en citroen€ 14,50
Ambachtelijke Kaaskroketje, met toast € 11,50
Scampi ( 6 stuks ) keuze uit lookboter of pittige diabolique saus€ 12,50
Brood met 3 smeersels€ 8,50
Soepen
Tomatensoep met een vleugje room € 6,50
Soepje van de Chef ( variërend )€ 6,50
Rijkelijk gevulde Provençaalse Vissoep € 9,50

Onze voorgerechten worden geserveerd met brood van “Boussen Culinair”