To Share … ( voor 2 personen ) met boerenbol | € 32,00 | |
( Serranoham, Walnoot-salami, Felino worst, Manchego, Rösti gerookte Zalm, Kipkluifje, Calamaris, Spek van de Green Egg-, Gerookte Amandelen, Tapas kroketjes, Aïoli,Olijven ) | ||
Proeverij van vis | € 17,00 | |
( Gerookte Zalm, Hollandse garnalen en Ambachtelijk gerookte Paling ) | ||
Vitello Tonato | € 15,00 | |
Zacht gegaard kalfsvlees, tonijnmayonaise, appelkapper, tomaat en Parmezaan | ||
Carpaccio van rund | € 13,00 | |
Truffel-crème, Oude Zeeuwse kaas, pijnboompitjes, rucola en tomaat | ||
Buffelmozzarella uit Campania | € 14,00 | |
tasty Tom tomaat, rucola en oude aceto balsamico | ||
Garnalenkroketjes, toast, tartaarsaus en citroen | € 15,00 | |
Ambachtelijke Kaaskroketje ,met toast | € 12,00 | |
Scampi ( 6 stuks ) keuze uit lookboter of pittige diabolique saus | € 15,00 | |
Boerenbol met 3 smeersels | € 9,00 | |
Soepen | ||
Tomatensoep met een vleugje room | € 7,00 | |
Soepje van de Chef ( variërend ) | € 7,00 | |
Rijkelijk gevulde Provençaalse Vissoep | € 10,00 | |
Onze voorgerechten worden geserveerd met brood van “Boussen Culinair” |