Voorgerechten

KOUD
Half dozijn Grevelingen creuses 2/0
geserveerd met citroen en Aziatische dip
€ 18,00
Hollandse Garnalen salade
Kropsla, romige cocktailsaus, zacht eitje en tomaat
€ 17,00
Klassieke toast Gerookte Zalm
Knapperige sla, uitjes en kappertjes
€ 15,00
Carpaccio van Iers rund
Basilicum-pesto, pijnboompitjes, zongedroogde tomaat, kappertjes en Oude Zeeuwse kaas
€ 15,00
Steak Tartaar
Pickels-crème, ingelegde groentjes en krokant van Parmezaan
€ 14,00
Meibloem Geitenkaas
Rode biet, linzen, sinaasappel en peper crème
€ 14,00
Boerenbol met smeersels€ 9,00
WARM
Half dozijn Grevelingen creuses 2/0
gegratineerd
€ 19,00
Gamba “a la Plancha” (5 stuks) met aïoli en knoflook toast€ 17,00
Garnalenkroketjes
toast, tartaarsaus en citroen
€ 15,00
Ambachtelijke Kaaskroketje
met toast
€ 12,00
Scampi (6 stuks)
keuze uit lookboter of pittige paprika roomsaus
€ 16,00
Soepen
Tomatensoep met een vleugje room € 7,00
Soepje van de Chef (variërend)€ 7,00
Rijkelijk gevulde Provençaalse Vissoep € 10,00

Onze voorgerechten worden geserveerd met brood van “Boussen Culinair”