Voorgerechten

To Share … (iberico ham, Walnoten-salami, brioche gerookte zalm, comte, ganzenrilette, iberico bitterbal, calamaris,
spek van Green-Egg-Marc Biesbroeck, olijvenspies)
€ 31,50
Proeverij van vis
( gerookte zalm, Hollandse garnalen en geroosterde tonijn, wasabi en teriyaki saus )
€ 16,50
Klassieke Garnalencocktail (met eitje en romige cocktailsaus)€ 15,50
Coquille & Spek van de Green Egg
Crème van pastinaak, pickels mayo, radijs
€ 16,50
Carpaccio van rund (truffel mayonaise, rucola, pijnboompit, en oude zeeuwse)€ 11,50
Gekaramelliseerde geitenkaas
Frisse salade, druiven, vijgen en aceto
€ 12,50
Iberico met cantaloupe meloen€ 14,50
Garnalenkroketjes, toast, tartaarsaus en citroen€ 14,50
Ambachtelijke Kaaskroketje, met toast € 11,50
Scampi ( 6 stuks ) keuze uit lookboter of pittige diabolique saus€ 12,50
Brood met 3 smeersels€ 8,50
Soepen
Tomatensoep met een vleugje room € 6,50
Soepje van de Chef ( variërend )€ 6,50
Rijkelijk gevulde Provençaalse Vissoep € 9,50

Onze voorgerechten worden geserveerd met brood van “Boussen Culinair”