KOUD | ||
Zeeuwse Grevelingen oesters Citroen en Oosterse dip (1 stuk, 3 stuks of 6 stuks) | €3,50/€10/€20 | |
Tataki van Yellowfin Tonijn Soja, sesam, wakame en wasabi | € 19,00 | |
Toast Gerookte Zalm Fris sla-tje, uitjes, kappertjes en mierikswortel crème | € 19,00 | |
Carpaccio van Iers rund Basilicum-pesto of Truffel mayonaise, beide met Parmezaanse kaas en Italiaanse garnituren | € 17,00 | |
Steak Tartaar Pickels-crème, ingelegde groentjes en krokant van Parmezaan | € 16,00 | |
Geitenkaas Zomerfruit, bosvruchten dressing en cornflakes | € 17,00 | |
Boerenbol met 2 smeersels | € 9,00 | |
WARM | ||
Gamba a la Plancha (5 stuks), knoflooktoast, aïoli en frisse salade | € 19,00 | |
Garnalenkroketjes toast, tartaarsaus en citroen | € 19,00 | |
Ambachtelijke Kaaskroketje met toast en citroen | € 15,00 | |
Scampi keuze uit: gebakken in lookboter of pikante paprika-look saus | € 17,00 | |
Soepen | ||
Tomatensoep met een vleugje room | € 8,00 | |
Rijkelijk gevulde Provençaalse Vissoep | € 12,00 | |
Onze voorgerechten worden geserveerd met brood van “Boussen Culinair” en “Beurre d’isigny” |
||
Onze voorgerechten worden geserveerd vanaf 11:00 uur. | ||
Heeft u een allergie, vraag onze bediening om informatie. |