Desserts

Dame Blanche geserveerd met warme Callebout chocolade saus € 8,50
Coupe Advocaat, vanille- en advocaat ijs, boerenjongens € 9,00
Coupe Karamel, vanille en karamel ijs, karamelsaus, karamelkrokantjes€ 9,00
Kinderijsje, donut met donut ijs en versiersels€ 6,50
Crème Brûlée met Madagaskar vanille en vanille ijs € 9,00
Hazelnoot-Praliné taartje van “Boussen Culinair” met hazelnootijs€ 9,00
Affogato, duo van karamel- en vanille ijs, espresso koffie en slagroom€ 9,00
Kaasbordje van “Fromagerie Erik Murre”€ 12,50
Bordje verwennerij met kopje koffie of thee € 9,00
Special Coffee's
Irish Coffee ( Jameson whisky )€ 8,00
Zeeuwse Koffie ( Sliertemie )€ 8,00
Spanish Coffee ( Tia Maria of Liquer 43 )€ 8,00
Italiën Coffee ( Amaretto ) € 8,00
French Coffee ( Grand Marnier of Cognac ) € 8,00

Hoe komt een dessert tot stand …?

Wanneer wij meerdere keren per jaar onze kaart met de seizoenen gaan aanpassen, steekt ons keuken team de koppen bij elkaar. Ze krijgen hierbij advies van enkele van onze leveranciers over wat er mogelijk is. Met John van “Het Melkhuis” uit Terhole wordt gekeken naar de ijssoorten en smaken die er op dat moment zijn. De Heren van “Boussen Culinair” maken voor ons dingen op Patisserie gebeuren.