Desserts

Dame Blanche geserveerd met warme Callebout chocoladesaus € 7,50
Coupe Advocaat, vanille- en advocaat ijs, boerenjongens € 8,50
Coupe Karamel, vanille en karamel ijs, karamelsaus, karamelkrokantjes€ 8,50
Crème Brûlée met Madagaskar vanille en vanille ijs € 8,50
Irish Coffee dessert, panna-cotta, gelei, vanille ijs, slagroom en merenque€ 9,00
Choco Bombe “Boussen Culinair” kersen en kersen-yoghurt ijs€ 9,00
Kaasbordje van 'Fromagerie Erik Murre'€ 11,50
Bordje verwennerij met kopje koffie of thee€ 8,50
Surprise kinderijsje, voor de kinderen om lekker zelf te kunnen prutsen€ 6,50
Special Coffee's
Irisch Coffee ( Jameson whisky ) € 7,80
Sliertemie Koffie ( Kauterse vliegdrank )€ 7,80
Spanish Coffee ( Tia Maria of Liquer 43 ) € 7,80
Italiën Coffee ( Amaretto ) € 7,80
French Coffee ( Grand Marnier of Cognac ) € 7,80

Hoe komt een dessert tot stand …?

Wanneer wij meerdere keren per jaar onze kaart met de seizoenen gaan aanpassen, steekt ons keuken team de koppen bij elkaar. Ze krijgen hierbij advies van enkele van onze leveranciers over wat er mogelijk is.

Met John van “Het Melkhuis” uit Terhole wordt gekeken naar de ijssoorten en smaken die er op dat moment zijn.