Desserts

Dame Blanche geserveerd met warme Callebout chocoladesaus € 7,50
Vanille ijs met advocaat en kletskoppen € 7,50
Crème Brûlée met Madagaskar vanille en vanille ijs € 8,50
Cheesecake met witte chocolade, yoghurtijs met sinaasappel en munt

geserveerd met een coulis van bloedsinaasappel
€ 9,00
Tarte Tatin van appel, ijs van granny smith, crème Anglaise€ 9,00
Kaasbordje 'Fromagerie Murre'
(Vacherin mont d'or, Grube Lagret, Nordseekaas, Blau Grube) € 11,50
Bordje verwennerij met kopje koffie of thee€ 8,50
Surprise kinderijsje, voor de kinderen om lekker zelf te kunnen prutsen€ 6,50
Special Coffee's
Irisch Coffee ( Jameson whisky ) € 7,80
Sliertemie Koffie ( Kauterse vliegdrank )€ 7,80
Spanish Coffee ( Tia Maria of Liquer 43 ) € 7,80
Italiën Coffee ( Amaretto ) € 7,80
French Coffee ( Grand Marnier of Cognac ) € 7,80

Hoe komt een dessert tot stand …?

Wanneer wij meerdere keren per jaar onze kaart met de seizoenen gaan aanpassen, steekt ons keuken team de koppen bij elkaar. Ze krijgen hierbij advies van enkele van onze leveranciers over wat er mogelijk is.

Met John van “Het Melkhuis” uit Terhole wordt gekeken naar de ijssoorten en smaken die er op dat moment zijn.