Hoofdgerechten

VISGERECHTEN
Vispannetje
garnalenbisque, gegratineerd met Zwitserse kaas
€24,00
Scampi ( 10 stuks )
• Gebakken in Lookboter
• Pikante paprika looksaus
€25,00
Filet van Zeeduivel op Normandische wijze€29,00
Schaal- en schelpdieren, tomaat concassé, en witte wijnsaus
“Lijn gevangen” Witte Heilbotfilet€26,00
Spinazie tagliatelle, beurre blanc saus, fijne kruiden en gepofte tomaat
Gekookte Zeeuwse Mosselen (1.4 kg)€28,00
Volgens Ons Recept, met fijne groenten, geserveerd met mosselsaus
Zeetong 200/250 gram ( 2stuks )€28,00
In hoeve-roomboter gebakken, frisse salade en tartaarsaus
VEGETARISCHGERECHT
Quinoa, mediterrane groenten, gegrilde Halloumi kaas en kruiden-olie€20,00
VLEESGERECHTEN
Kogelbiefstuk ( 200 gram ) €22,00
Tournedos (180 gram)€27,00
Varkenshaas ( 200 gram )€20,00
Sauzen:
* Pepersaus € 3,00
* Gebakken champignons € 3,00
* Stroganoff saus € 3,50
* Bearnaisesaus € 3,50
Mixed Grill ( 350 gram ) €28,00
Apart gemarineerde bavette, kalfsoester, spiesje van varkenshaas en mini broodje hamburger geserveerd met Coleslaw, gepofte aardappel en pikante knoflooksaus
Grainfed Rib-Eye Black Agnus ( 250 gram )€34,00
Gewokte kool en oesterzwam, lichte jus van Madeira en gefermenteerde knoflook
Saté van Oosters gemarineerde varkenshaas ( 225 gram )
Pindasaus, gebakken uitjes en kroepoek
€22,00
Onze hoofdgerechten worden geserveerd met hun eigen groente en aardappelgarnituur, daarnaast verse frieten met ambachtelijke mayonaise (niet bij de pasta)
Heeft u een allergie, vraag onze bediening om informatie.