Hoofdgerechten

VISGERECHTEN
Vispannetje
garnalenbisque, gegratineerd met Zwitserse kaas
€24,00
Scampi ( 10 stuks )
• Gebakken in Lookboter
• Pikante paprika looksaus
€25,00
Zeetong 200/250 gram ( 2stuks )
In hoeve-roomboter gebakken, frisse salade en tartaarsaus
€32,00
Kabeljauw filet omwikkeld met Serranoham
geprakte aardappel met grove mosterd, oesterzwam en beurre blanc saus
€27,00
Gegrilde Tarbotfilet
rosti aardappel, wilde spinazie en bospaddestoel, lichte saus van Tierenteyn
€32,00
VLEESGERECHTEN
Kogelbiefstuk ( 200 gram ) €22,00
Tournedos (180 gram)€27,00
Varkenshaas ( 200 gram )€20,00
Sauzen:
* Pepersaus € 3,00
* Gebakken champignons € 3,00
* Stroganoff saus € 3,50
* Bearnaisesaus € 3,50
Saté van Oosters gemarineerde varkenshaas ( 225 gram )
Pindasaus, gebakken uitjes en kroepoek
€22,00
VEGETARISCH GERECHT
Pappardelle met bospaddestoel
wilde spinazie, Meibloem geitenkaas en truffelroomsaus
€20,00
Onze hoofdgerechten worden geserveerd met hun eigen groente en aardappelgarnituur, daarnaast verse frieten met ambachtelijke mayonaise (niet bij de pasta)
Heeft u een allergie, vraag onze bediening om informatie.