Hoofdgerechten

VISGERECHTEN
Vispannetje met garnalenbisque, gegratineerd met Zwitserse kaas€ 22,50
Zeetong ( 450/500 gram ) in roomboter gebakken, geserveerd met frisse salade en tartaarsaus€ 32,50
Scampi ( 10 stuks ) lookboter of diabolique€ 22,75
Zeebaars & Garnaal
Schaaldieren risotto en lauwwarme kreeften olie€ 25,50
Kabeljauwfilet
omwikkeld met pancetta, puree van doperwt, bospaddenstoel en beurre-blanc saus€ 24,50
VEGETARISCHGERECHT
Pasta & Geitenkaas
Spinazie, asperges, courgette, paprika-tomatensaus, Pecorino en Mas de Flandi olijfolie€ 19,50
Onze hoofdgerechten worden geserveerd met hun eigen groente en aardappelgarnituur,
daarnaast verse frieten met ambachtelijke mayonaise ( niet bij de pasta )
VLEESGERECHTEN
Kogelbiefstuk ( 200 gram ) € 20,50
Tournedos ( 180 gram )€ 27,50
Varkenshaas ( 200 gram ) € 19,00
Sauzen:
* Pepersaus € 3,00
* Gebakken champignons € 3,00
* Champignonroomsaus € 3,50
Saté van Oosters gemarineerde varkenshaas met pindasaus ( 225 gram )
Gebakken uitjes en kroepoek
€ 20,50
Eendenborstfilet
Zoet-zure saus van roze pepertjes
€24,50
Vraag daarnaast aan onze Bediening naar onze VLEES SUGGESTIES die wij u Serveren(wisselde prijs)
Onze hoofdgerechten worden geserveerd met hun eigen groente en aardappelgarnituur, daarnaast verse frieten met ambachtelijke mayonaise
Heeft u een allergie, vraag onze bediening om informatie