Hoofdgerechten

VISGERECHTEN
Vispannetje
garnalenbisque, gegratineerd met Zwitserse kaas
€ 24,00
Scampi ( 10 stuks )
• Gebakken in Lookboter
• Pikante Diabolique saus
€ 25,00
Filet van Zeeduivel op Normandische wijze€ 29,00
Hollandse garnaaltjes, Zeeuwse kokkels, tomaat concassé en witte wijnsaus
Gebakken Kabeljauwfilet met “Beurre Noisette”€ 27,00
Gewokte spinazie, paddenstoel, kappertjes en peterselie
Zeetong 200/250 gram ( 2stuks )€ 28,00
In hoeve-roomboter gebakken, frisse salade en tartaarsaus
VEGETARISCHGERECHT
Cannelloni
Gevuld met spinazie en ricotta kaas, tomatensaus, rucola en Parmezaan
€ 20,00
VLEESGERECHTEN
Kogelbiefstuk ( 200 gram ) € 22,00
Tournedos (180 gram)€ 28,00
Varkenshaas ( 200 gram )€ 20,00
Sauzen:
* Pepersaus € 3,00
* Gebakken champignons € 3,00
* Champignonroomsaus € 3,50
* Bearnaisesaus € 3,50
Mixed Grill ( 325 gram ) Apart gemarineerde kogelbiefstuk, bavette en varkenshaas, geserveerd met Coleslaw
en pikante knoflooksaus
€ 26,00
Saté van Oosters gemarineerde varkenshaas ( 225 gram )
Pindasaus, gebakken uitjes en kroepoek
€ 21,00
Onze hoofdgerechten worden geserveerd met hun eigen groente en aardappelgarnituur, daarnaast verse frieten met ambachtelijke mayonaise (niet bij de pasta)
Heeft u een allergie, vraag onze bediening om informatie.