Hoofdgerechten

VISGERECHTEN
Vispannetje
garnalenbisque, gegratineerd met Zwitserse kaas
€25,00
Scampi
• Gebakken in Lookboter
• Pikante Paprika-look saus
€27,00
Pasta Fruits de Mer
Pappardelle pasta, diverse schaal- en schelpdieren, Parmezaanse kaas
€29,00
IJsselmeer Paling (300 gram)
Gebakken, geserveerd met tartaarsaus en citroen
€31,00
Heilbotfilet
Beurre Blanc, Grijze Garnalen en mosseltjes
€33,00
Zeetong 225/250 gram (2 stuks)
In hoeve-roomboter gebakken, frisse salade en tartaarsaus
€39,00
VLEESGERECHTEN
Kogelbiefstuk (200 gram) €27,00
Tournedos (200 gram)€33,00
Varkenshaas (200 gram)€20,00
Sauzen:
* Pepersaus € 3,25
* Gebakken champignons € 3,25
* Champignonroomsaus € 3,50
Steak Tartaar (200 gram)
Pickels-crème, ingelegde groentjes en krokant van Parmezaan
€26,00
Saté van Oosters gemarineerde varkenshaas ( 225 gram )
Pindasaus, gebakken uitjes en kroepoek
€23,00
VEGETARISCH GERECHT
Raviolini
gevuld met champignon en truffel, truffelsaus, bospaddenstoel, rucola salade en Parmezaanse kaas
€22,00
Onze hoofdgerechten worden geserveerd met keuze uit warm groente garnituur of frisse salade, daarnaast verse frieten met ambachtelijke mayonaise ( niet bij de pasta )
Heeft u een allergie, vraag onze bediening om informatie.