Hoofdgerechten

VISGERECHTEN
Vispannetje
garnalenbisque, gegratineerd met Zwitserse kaas
€26,00
Scampi
• Gebakken in Lookboter
• Pikante Paprika-look roomsaus
€27,00
Pasta Fruits de Mer
Verse Linguine pasta, coquille, scampi, gamba, mosselen en kokkels, arrabiata en Parmezaanse kaas
€29,00
Bouillabaisse van de Patron
Hollandse garnalen, witvis, coquille, scampi en gamba,
geserveerd met Rouille en grove broodcroutons
€30,00
Gebakken Ijsselmeer paling
Krokant gebakken, afgeblust met citroen en peterselie,
geserveerd met verse tartaarsaus
€32,00
Zeetong 225/250 gram ( 2stuks )
In hoeve-roomboter gebakken, frisse salade en tartaarsaus
€39,00
VLEESGERECHTEN
Kogelbiefstuk (200 gram) €27,00
Bavette (250 gram)€28,00
Tournedos (200 gram)€33,00
Varkenshaas (200 gram)€21,00
Sauzen:
* Pepersaus € 3,50
* Gebakken champignons € 3,50
* Champignonroomsaus € 3,50
Steak Tartaar (200 gram)
Pickels-crème, ingelegde groentjes en krokant van Parmezaan
€27,00
Saté van Oosters gemarineerde varkenshaas ( 225 gram )
Pindasaus, gebakken uitjes en kroepoek
€24,00
VEGETARISCH GERECHT
Linguine Pasta & Buffel Burrata
Op Italiaanse wijze met gevulde portobello
€23,00
Onze hoofdgerechten worden geserveerd met een frisse salade of warm groentegarnituur en verse frieten ( Niet bij vegetarisch, pasta en bouillabaisse )
Heeft u een allergie, vraag onze bediening om informatie.