VIS HOOFDGERECHTEN | ||
Vispannetje garnalenbisque, gegratineerd met Zwitserse kaas | €27,00 | |
Scampi • Gebakken in Lookboter • Pikante Paprika-look roomsaus | €27,00 | |
Gebakken Paling (IJsselmeer) Wilde paling in roomboter gebakken, afgeblust met citroen en peterselie, geserveerd met huisgemaakt tartaarsaus | €35,00 | |
Zeeuwse Mosselen (1.0 kg of 1.4 kg) Gekookt volgens ons receptuur, geserveerd met mosselsaus en naar keus friet of brood | €29,00/€38,00 | |
Zeetong (450 gram) In hoeve-roomboter gebakken, geserveerd met huisgemaakte tartaarsaus | €45,00 | |
VLEESGERECHTEN | ||
Kogelbiefstuk (200 gram) | €27,00 | |
Bavette (250 gram) | €28,00 | |
Tournedos (200 gram) | €34,00 | |
Varkenshaas (200 gram) | €21,00 | |
Sauzen: * Pepersaus € 3,50 * Gebakken champignons € 3,50 * Champignonroomsaus € 3,50 | ||
Mixed Grill (375 gram) Kogelbiefstuk, varkenshaas, kippendij saté en Black Angus hamburger broodje geserveerd met spicy knoflooksaus | €30,00 | |
Steak Tartaar (200 gram) Pickels-crème, ingelegde groentjes en krokant van Parmezaan | €27,00 | |
Saté van Oosters gemarineerde varkenshaas (225 gram) Pindasaus, oosterse salade, gebakken uitjes en kroepoek | €24,00 | |
VEGETARISCH GERECHT | ||
Ravioli gevuld met spinazie en ricotta, kruidige tomatensaus, gegratineerd met Parmezaanse kaas en een basilicum rucola salade | €23,00 | |
Onze hoofdgerechten worden geserveerd met frisse salade (niet bij vegetarisch en steak tartaar) en verse frieten (niet bij mosselen en vegetarisch) |
||
Onze hoofdgerechten worden geserveerd vanaf 11:00 uur. | ||
Heeft u een allergie, vraag onze bediening om informatie. |