Hoofdgerechten

VIS HOOFDGERECHTEN
Vispannetje
garnalenbisque, gegratineerd met Zwitserse kaas
€27,00
Scampi
• Gebakken in Lookboter
• Pikante Paprika-look roomsaus
€27,00
Gebakken Paling (IJsselmeer)
Wilde paling in roomboter gebakken, afgeblust met citroen en peterselie, geserveerd met huisgemaakt tartaarsaus
€35,00
Zeeuwse Mosselen (1.0 kg of 1.4 kg)
Gekookt volgens ons receptuur, geserveerd met mosselsaus en naar keus friet of brood
€29,00/€38,00
Zeetong (450 gram)
In hoeve-roomboter gebakken, geserveerd met huisgemaakte tartaarsaus
€45,00
VLEESGERECHTEN
Kogelbiefstuk (200 gram) €27,00
Bavette (250 gram)€28,00
Tournedos (200 gram)€34,00
Varkenshaas (200 gram)€21,00
Sauzen:
* Pepersaus € 3,50
* Gebakken champignons € 3,50
* Champignonroomsaus € 3,50
Mixed Grill (375 gram)
Kogelbiefstuk, varkenshaas, kippendij saté en Black Angus hamburger broodje geserveerd met spicy knoflooksaus
€30,00
Steak Tartaar (200 gram)
Pickels-crème, ingelegde groentjes en krokant van Parmezaan
€27,00
Saté van Oosters gemarineerde varkenshaas (225 gram)
Pindasaus, oosterse salade, gebakken uitjes en kroepoek
€24,00
VEGETARISCH GERECHT
Ravioli
gevuld met spinazie en ricotta, kruidige tomatensaus, gegratineerd met Parmezaanse kaas en een basilicum rucola salade
€23,00
Onze hoofdgerechten worden geserveerd met frisse salade (niet bij vegetarisch en steak tartaar) en verse frieten
(niet bij mosselen en vegetarisch)
Onze hoofdgerechten worden geserveerd vanaf 11:00 uur.
Heeft u een allergie, vraag onze bediening om informatie.