TOSTI’S OP “STEENSE MIK” | ||
Tosti Ham/Kaas (dubbel) | € 10,00 | |
Tosti Ham/Kaas/Gebakken eitjes (dubbel) | € 12,00 | |
SINT JANS-BROOD | ||
Smaakvol brood gebakken met granen die biologisch geteeld worden door het Zeeuws Landschap in de Schommeling, op nog geen 500 meter van de bakkerij. De rogge wordt een nacht lang gekookt in karnemelk om zo een smaakvol brood te creëren. | ||
Uitsmijter met Ham en Kaas (3 eieren) | € 9,00 | |
Uitsmijter met ontbijtspek (3 eieren) | € 9,00 | |
Omelet "Korenbeurs" (bacon, ui, champignons, tomaat en kaas) | € 12,00 | |
Toast Champignon (bacon, look, tuinkruiden, en room) | € 13,00 | |
Ambachtelijke Garnalenkroketjes met brood of verse frieten | €17/€18 | |
Kaaskroketjes met salade en brood of verse frieten | €14/€15 | |
Ambachtelijke Rundvleeskroketten met brood of verse frieten | €13/€14 | |
12-uurtje Vlees ( rundvleeskroket, uitsmijtertje ham/kaas, soepje en aardappelsalade ) | € 15,00 | |
12-uurtje Vis (broodje krab, vissoep, gerookte zalm en garnalenkroket)(Lunchtip van de keuken) | € 18,00 | |
STOKBROOD ( KEUZE UIT LICHT OF DONKER) | ||
Gezond ( belegen kaas, hoeve ham, sla, mayo, tomaat, ei en komkommer ) | € 9,00 | |
Ambachtelijke Préparé Marc Biesbroeck ( ei, ui, tuinkers, mayo en hot-sauce ) | € 11,00 | |
Carpaccio ( Parmezaan, pijnboompit, kappertjes, zongedroogde tomaat en rucola ) | € 13,00 | |
Club (boerenham, bacon, sla, ei, tomaat, augurk, tuinkers en mayo) | € 13,00 | |
Gerookte zalm & Hollandse garnalen (cocktailsaus, kruidencrème, eitje en tuinkers) | € 16,00 | |
FOCCACIA | ||
Classic Ceasar Sandwich (little gem, rode ui, gegrilde kip, croutons, bacon, ceasar dressing, eitje) | € 14,00 | |
Steak Sandwich (gegrilde bavette, rucola, tomaten bruchetta, Parmezaan en blauwe kaas dressing) | € 15,00 | |
BURGERS | ||
Big Tasty "Korenbeurs" 180 gram op Sandwich Bun met verse frieten | € 15,00 | |
(Hollandse kropsla, tomaat, rode ui, bacon, cheddar, smokey BBQ Saus) | ||
SOEPEN ( geserveerd met stokbrood en boter) | ||
Tomatensoep met vleugje room | € 7,00 | |
Soepje van de Chef | € 7,00 | |
Rijkelijke gevulde Provençaalse Vissoep | € 10,00 | |
Supplement verse frieten ( inclusief ambachtelijke mayonaise ) | € 4,00 | |
Supplement stokbrood en roomboter | € 3,00 | |
Lunchkaart wordt geserveerd tussen 11.00 uur en 17.00 uur | ||
Al onze brood specialiteiten worden door de bakkers van Boussen in Sint Jansteen gemaakt met respect voor natuur en aandacht voor lokale omgeving. |